home profile Affiliates twitter tumblr follow
Best Friend Forever and Ever
Monday, February 13, 2012 @ 5:52 AM | 0 individual(s)

Fiqah,Ain,Alya and Hanis
You all are my best friend.Aq harap persahabatan kita akan kekal abadi selamanya.

hallo...!!huhu dah lame Fyqa x menghupdate blog nieyh....skola la katekan...cuti2 nie korang ade gi mane2 x?k,Fyqa dok umah jerk..boring gile...pastu tetibe teringat kat best friend plk..rindu nye kat diorang..  ^_^hahah...teringat mase kat skola rendah dulu...gi kantin same2,gi tandas same2(x de lah sampai masuk DaLaM tandas),boleh dikatakan gimane2 pon same2...terutama skali aq ngan Ain..bile la nak jumpe ngan diorang ni..oowwh..lupa lak nak kenalkan diorang.Dah,bace kat bawah nie pulak;



Hah,nie Ain.Nama penuh die NurAin Humaira Bt Azmir.Cun X die?klau nak tau die ni ramai peminat tau^_^hihi(Jngn marah ye ain..).die nilah best friend aq sehidup semati..kitorang ni mmg asyik melekat je....Bagai 'isi dengan kuku' la katakan..


Niey pulak Alya Aneeqah...comey kan?hhhih die ni famous arr gak kat skola..ni pon ramai peminat.kalau aq nak citer pape, aku akn citer kat die...sbb die ni pandai jaga rahsia tau.Add la dia kat fb..nama fb die Allyaa Azmin Razif.Dia ade blog gak..cantik gile blog die...die pandai meng edit blog..x macam aq,ni link blog die www.littlecandystory.blogspot.com ;follow la..


 yang ni nama die Hanis Athirah....nie lagi cun n ramai peminat...top 10 kat skolah la katakan..hihi..kk,nak cakap ape ek?tu je lah kot kk hahhah.Bdk nie cun . kk dah x de idea.

K lah...bye sume...nanti aq sambung update lagi ek?dah penat dah nie..rase mcm nak patah jari ni..^_^
(lambaian tangan dari syafiqah)

penat menaip dan berfikir,
Nur Syafiqah
Your Name

16 year old.
my birthday is 18 november.
this is my personal site.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►
comment
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.