home profile Affiliates twitter tumblr follow
saje2 nak update blog..
Monday, February 13, 2012 @ 5:53 AM | 0 individual(s)

Hye korunk...!!Haish...x sabar dah nak citer nie..ok.,,ape?gambar kat atas tuh?ooo..x yah layan lah..wat dono je ek...gambar tu x de kena mengena pon dengan ape yang aq nak citer ni..ihiihkk saje 2 jew masok kan..mase tu tgh brangan..klah, nak iter nie...dengar ek?ehem-ehem,,k.minggu nieyh minggu pertama aq kat skolah jaln empat.hhrrmm..skolah tu best arr gak.ramai budak hot tu....aq je yg cool(ngee^~^meman je).cikgu kat skolah tu agak garang ar.tapi ade gak yang baek..mcm aq(syafiqah tgh syiok sendiri)aq dpt kwn baru...sume prangai gile2 mcm aq bhahaha...ketua class aq blur..penolong plak cun melecun.cam x patot je ann?aq dok barisan yg kesecond last(tu pon nak citer).nak tau x? Bdk blakang aq tu laki,tapi mcm lembut sket arr.astaghfirullah...jahat nyew aq..tapi selembut-lembut die po, die punye otak tu ,aq rase dah genius tahap tertinggi dah...tanye je pape soaln tentang pelajaran,semua dia boley jawab...klah dah penat..bye ^_^

yg penat menaip dan memikir,
Nur Syafiqah
Your Name

16 year old.
my birthday is 18 november.
this is my personal site.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►
comment
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.