home profile Affiliates twitter tumblr follow
Yey!!!! Esok hari jadi fyqa..^_^
Monday, February 13, 2012 @ 5:56 AM | 0 individual(s)

Assalamualaikum sume!!!

waduh....hepy nih.K, pada tanggal 6 Februari 2012,iaitu pada hari Isnin....Fyqa menyambut my birthday.I'm wanna say thanks to Fatin Amanina coz she is the first people who wish me...^_^ Thanks dear!awal2 lg dia dah wish aq.K, xsabarnye...agak2 dpt hadiah x ek?Ramai x kawan aq yg akn wish aq?

Eh!!ade berita gempak nieyh...!woah...nampaknya dah ade orang nak wish fyqa..^_^.Nak tau sape?tereng...ahaksahaks...fyqa sendiri lah yng nak wish^_^!(kay, syok sendiri)





Happy Birthday To You.. 
Happy Birthday To You.. 
Happy Birthday To Syafiqah...
Happy Birthday To You.. !!

Aaawwh...terharunye..tq2.hahah syiok sendiri lg.^_^
Klah...babai sume..

Yang penat menaip dan memikir,
Nur Syafiqah 


My Birthday...
Assalamualaikum...and hello bloggers...^-^


Kay...korang nampak x gambar kek kat atas tuh??hahha..tu lah kek fyqa..beli yg buase2 jer..tapi sedap tu..perisa Chocolate Mouse.Birthday fyqa kali nieyh..lain sket..sebab ni pertama kali dlm sejarah hidup fyqa,sambut birthday kat sungai....biase sambut kat restoran mane2 ke, atau pon ayah fyqa akan bawak fyqa gi Cameron Highlands..walaupun sambut kat sungai,tapi kan ,best gile...sbb cousin fyqa pon ade skali..^_^
tapi kan...present dari umi ngan ayah fyqa belom dpt lagi...diorang ckp...biarlah rahsia..huuhuh,x sabarnya.

Klah....bye2 bloggers..nak ciau dulu!!! ^_*


Yang penat menaip dan memikir,
Nur Syafiqah
Your Name

16 year old.
my birthday is 18 november.
this is my personal site.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►
comment
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.