home profile Affiliates twitter tumblr follow
Bloggers
Sunday, March 18, 2012 @ 12:39 AM | 0 individual(s)
 


Lulz!! Assalamualaikum n hye bloggers....yg canek2 n handsome2 semua...!! Korang semua sihat?? Oouwwh..Fyqa sihat je..okay, actually, fyqa nak cakap pasal pengguna blogger ...nak bagi nasihat sikit nie.Bukan untuk blogger2 yg lain jer, untuk Fyqa jgk..

Sekarang ramai pengguna blog kan? tapi sayang betul, they all sepatutnya guna kan blog ni untuk perkara2 yg baik je..bukannya untuk buat benda yg x sepatut nya dibuat..nak tau ape contoh2 yg x baik nye? Tengok kat bawah ni:

Benda yang tak sepatutnya dilakukan oleh blogger:
  • Gunakan blog untuk menfitnah orang
  • Menyebarkan gambar2 atau video2 lucah 
  • Menyatakan kelemahan orang lain
  • Contoh : kalau kita x suka kat seseorang tu, lps tu kita tulis psl die, kite ckp die jahat la, ape la..
Ha...bende2 mcm tu mmg x sepatutnya kita buat....x baik tu..Fyqa bukan ape, ni untuk diri Fyqa jugak....yg mane kita pernah buat bende2 kat atas tu...bertaubat la..eceh, bertaubat plk ....kepada blogger2 sekalian, dan untuk Fyqa, jadilah blogger yg baik..gunakanlah blog ni kearah kebaikan.

Banyak lagi perkara2 yg berfaedah kita boleh buat melalui blog ni...contoh nya..kita boleh share maklumat yg baik , buat tutorial, bagi freebies kat org n mcm2 lagi.
Oklah, dah lenguh tangan Fyqa menaip nih..Pesanan terakhir Fyqa untuk blogger2 sekalian dan untuk Fyqa, jadilah blogger yg baik dan berguna.Bye!!!!! ^_^

Yg penat menaip,
Nur Syafiqah.
Your Name

16 year old.
my birthday is 18 november.
this is my personal site.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►
comment
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.