home profile Affiliates twitter tumblr follow
Exclusive Giveaway by Niena Sofea.
Sunday, April 1, 2012 @ 3:30 AM | 0 individual(s)
 
Fyqa nak join GA lagi^_^

Nak join? Sini  

Info :
1. Untuk perempuan sahaja
2. Pemilihan melalui Random.org (tidak ada istilah pilih kasih atau tidak adil)
3. GA ni tutup petengahan tahun sebab masa tu ramai adik2 yang duduk asrama tu boleh join + Niena boleh berikan sepenuh komitmen sebab masu tu cuti sem
4. Jika penyertaan kurang daripada 50 orang  ,GA ini dibatalkan

Syarat2nya :

1. Follow blog Niena (WAJIB
2. Follow atau Add atau Like semua sponsor (WAJIB
2. Buat satu entry bertajuk "Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
3. Letakkan banner Niena dalam entry (link kan ke GA ni)
4. Tag minimum 2 orang blogger (pastikan mereka tahu) * perlu tag sebab hadiah banyak
5. Dah siap buat entry , hantarkan link entry korang kat ruangan komen entry ni .. =)

Tarikh Tutup GA
1 June 2012

Tag




Your Name

16 year old.
my birthday is 18 november.
this is my personal site.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►
comment
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.